Geligelato

E-mail

info@geligelato.nl


Monteverdistraat 28
1447 NA Purmerend


Openingstijden zijn variabel, verkoop is niet aan huis

Overeenkomsten

Leveringsvoorwaarden (zo kort mogelijk) :)

Leveringsvoorwaarden

Geligelato is gevestigd in Purmerend op de Monteverdistraat 28.
Inschrijving KVK 37099430

BTW nummer: NL001518336B21
Contact: info@geligelato.nl
Facebook: facebook.nl/ijscokar
Indien u mij huurt om ijs te scheppen op uw gelegenheid, krijgt u daar altijd minimaal 48 uur van te voren nog een herinnering/bevestiging van. Neem zo snel mogelijk contact op als dit niet is gebeurd svp.
De communicatie zal vrijwel volledig via email verlopen, waarin bij elke nieuwe gelegenheid andere afspraken tussen mij en u de klant, kunnen worden gemaakt.


BETALING is achteraf Contant, Pin, Creditcard of Ideal (QR code)

Bij Pin of creditcard kunnen transactiekosten in rekening worden gebracht.

--OP REKENING KAN HELAAS NIET--


VOORAF per bank overmaken kan wel, ik kan u op uw verzoek een bon toesturen waar tevens de bankgegevens op staan.

Het bedrag dient dan wel uiterlijk 48 uur van te voren voor mij op mijn bank zichtbaar te zijn.


Bij de Gelatobar, is de betaling bij afleveren.
Op verzoek kunt u altijd een (BTW) bon ontvangen.


Ik zal er altijd alles aan doen om op uw gelegenheid te verschijnen, echter bij slecht weer (Regen, Storm end) kan het zijn dat ik een afspraak moet afzeggen, dit is overmacht niet leuk voor u en niet leuk voor mij. Mijn IJskar is elektrisch en heeft ook nog eens veel gevoelig elektrisch materiaal. Door de regen rijden is onmogelijk. U wordt daarvan per telefoon in kennis gesteld. Ik stel mij niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door deze overmacht.

In veel gevallen kan ik nog uitwijken naar de Geligelatobar, informatie hierover vindt u onder het kopje Geligelatobar uiteraard hoeft u dan niet zelf te scheppen.

MUNTJES:

Geleverde muntjes voor een evenement of feest, zijn alleen geldig op dat evenement of feest, en NIET los aan de kar in te wisselen.

Overmacht