Geligelato

E-mail

info@geligelato.nl


Monteverdistraat 28
1447 NA Purmerend


Openingstijden zijn variabel, verkoop is niet aan huis

Overeenkomsten

Leveringsvoorwaarden (zo kort mogelijk) :)

Leveringsvoorwaarden

Geligelato is gevestigd in Purmerend op de Monteverdistraat 28.
Inschrijving KVK 37099430
Contact: info@geligelato.nl
Facebook: facebook.nl/ijscokar
Indien u mij huurt om ijs te scheppen op uw gelegenheid, krijgt u daar altijd minimaal 48 uur van te voren nog een herinnering/bevestiging van. Neem zo snel mogelijk contact op als dit niet is gebeurd svp.
De communicatie zal vrijwel volledig via email verlopen, waarin bij elke gelegenheid andere afspraken tussen mij en u de klant, kunnen worden gemaakt. Betaling is achteraf Contant, Pin, Creditcard of Ideal, op rekening kan helaas niet.

(Bij de Gelatobar, is de betaling bij afleveren svp)
Bij Pin of creditcard kunnen er extra verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Op verzoek kunt u altijd een (BTW) bon ontvangen.

Ik zal er altijd alles aan doen om op uw gelegenheid te verschijnen, echter bij extreem weer (Regen, Storm end) kan het zijn dat ik een afspraak moet afzeggen, dit is overmacht niet leuk voor u en niet leuk voor mij. Het moet met mijn IJcokar natuurlijk wel allemaal kunnen. U wordt daarvan per telefoon in kennis gesteld. Ik stel mij niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door deze overmacht.

In veel gevallen kan ik nog uitwijken naar de Geligelatobar, informatie hierover vindt u onder het kopje Geligelatobar uiteraard hoeft u dan niet zelf te scheppen.

De status van uw afspraak:

Er zijn 3 statussen mbt uw afspraak, deze ontvangt u in de uiteindelijke bevestiging van uw afspraak.

 

  • DEFINITIEF, uw afspraak is definitief bovenstaande voorwaarden gelden
  • AFWACHTING, Er is een reservering gemaakt maar is niet definitief
  • VOORBEHOUD, uw afspraak is onder voorbehoud u krijgt uiterlijk 48 uur van te voren via mail een bevestiging of uw afspraak door gaat of niet. Dit kan diverse oorzaken hebben, meestal is een groot aantal aanvragen op dezelfde dag de reden. Ik begrijp dat dit niet leuk en onzeker is, gelukkig komt dit niet zoveel voor.
     

Overmacht